Alpha Recruiters       Vacatures       Carrière       Opdrachtgevers       Contact       Inloggen       MVO
Financieel

Onze financiële professionals zijn van alle markten thuis. Voor onze specialisten is het elke dag weer een uitdaging om alle cijfers en risico’s voor uw organisatie te laten werken en uw organisatie efficiënter te maken.

Alpha Recruiters heeft altijd de juiste professional voor uw organisatie of het nu gaat om een controller, debiteuren medewerker of een accountant. Alpha Recruiters heeft op alle niveaus (MBO, HBO, WO) een geschikte kandidaat voor uw vacature.
Ook voor tijdelijke vacatures kunt u de professionals van Alpha Recruiters inzetten.

Wilt u graag meer informatie over de beschikbare professionals ontvangen dan kunt u altijd een email sturen naar marcel@alpha-recruiters.nl .
Tevens kunt u op aanvraag gebruik maken van onze “open database” waarin u zelfstandig de juiste kandidaat voor uw vacatures of project kunt vinden. Deze kandidaten zijn al door Alpha Recruiters geselecteerd en per direct voor uw organisatie beschikbaar.
 

Nieuwe Vacatures

Allround onderhoudsmonteur (09-01-2014, 12:45)

Heb jij een afgeronde MBO opleiding richting WTB of Electrotechniek en heb je ervaring met PLC’s? Ben je daarnaast Flexibel, stressbestendig en een initiatief nemer? Als je ook in het bezit bent van oplossend vermogen dan is dit jouw vacature!

Lees meer

Helpdeskmedewerker (09-01-2014, 12:42)

Lees meer

Hoofd werkplaats (09-01-2014, 12:42)

Heb je een afgeronde opleiding MBO Electrotechniek, en ben jij in het bezit van een NEN3140 certificaat? Heb je zowel mechanische als elektrotechnische kennis en ben je in het bezit van een actieve, flexibele en zelfstandige werkhouding? Dan is dit jou vacature! Alpha Recruiters is namelijk op zoek naar een:

Lees meer

Procesoperator B (09-01-2014, 12:42)

Ben jij secuur, accuraat en ben je in het bezit van je Vapro B? Ben je technisch onderlegd en per direct op zoek naar een uitdagende functie in binnen een moderne organisatie? Dan is dit jouw vacature. Alpha Recruiters is namelijk per direct opzoek naar meerdere proces operators.

Lees meer

Financieel administratief medewerker (09-01-2014, 12:42)

Ben jij secuur? Heb je gevoel voor cijfers en ervaring met financiële administratie? Dan hebben wij voor jouw de ideale vacature!

Lees meer

Krommenieerweg 113B 1521HD Wormerveer Tel: 075 771 7817

Alpha-Recruiters.nl ©2012