Alpha Recruiters       Vacatures       Carrière       Opdrachtgevers       Contact       Inloggen       MVO
Opdrachtgevers

Goed personeel is moeilijk te vinden. Daarom kiezen er steeds meer organisaties ervoor om de personeel werving via Alpha Recruiters uit te besteden .
Maar ook als u zelf de werving en selectie van uw personeel doet kunnen wij u van dienst zijn. Hier onder geven wij een kort overzicht van onze dienstverlening en wat deze precies inhoud. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.


Uitzenden:
De bij u uitgezonden medewerker komt bij Alpha Recruiters op een contract met uitzendbeding in fase A (na 78 gewerkte weken komt medewerker in de detacheringsfase dit alles volgens de flexwet). Wij nemen gedurende de looptijd een aantal werkgeversverplichtingen op ons, waaronder salaris - en personeelsadministratie. U ontvangt elke week een factuur over de gewerkte uren. Ziekte uren, vakantie, bijzonder verlof, kort verzuim en feestdagen worden niet gefactureerd. Daarmee wordt uw organisatie uitgesloten van risico's.
De medewerker mag na 1040 gewerkte uren kosteloos worden overgenomen door de opdrachtgever en komt zodoende in dienst van de opdrachtgever en daarmee is Alpha Recruiters uitgesloten van de werkgeversverplichtingen.
Tijdens de uitzendfase kunt zowel u als de medewerker wettelijk gezien per direct opzeggen. Omdat onze ervaring is dat dit niet altijd word gewaardeerd hanteren een opzegtermijn van 5 werkdagen.


Detacheren:
De bij u gedetacheerde medewerker is in dienst van Alpha Recruiters. Wij nemen een aantal werkgeversverplichtingen op ons, waaronder salaris - en personeelsadministratie, doorbetaling bij ziekte, scholingsverplichting en ziekteverzuimbegeleiding. Daarmee wordt uw organisatie uitgesloten van risico's.
Een detachering heeft een duur van minimaal 6 maanden. Het biedt zowel uw organisatie als de kandidaat meer zekerheid en hierdoor continuïteit. U ontvangt elke week een factuur over de gewerkte uren. Ziekte uren, vakantie, bijzonder verlof, kort verzuim en feestdagen worden niet gefactureerd. U heeft een opzegtermijn van 1 maand.


Werving en Selectie:
Indien u kandidaten zoekt die u direct zelf een contract aan wilt bieden, dan kan afkoop van een medewerker een goede keuze zijn. Van belang is wel te realiseren dat u vanaf de eerste dag alle werkgeversverplichtingen voor uw rekening neemt. Werving en selectie is ook mogelijk is combinatie met uitzenden en/of detacheren.
 

Payrolling:
U heeft zelf de werving en selectie van u medewerkers gedaan maar niet de behoefte om de werkgeverslasten (tijdelijk) op u te nemen. Met payrolling verzorgd Alpha Recruiters de salaris - en personeelsadministratie, doorbetaling bij ziekte, scholingsverplichting en ziekteverzuimbegeleiding. U ontvangt elke week een factuur over de gewerkte uren. Ziekte uren, vakantie, bijzonder verlof, kort verzuim en feestdagen worden niet gefactureerd. Waarmee uw organisatie word uitgesloten van risico's.
Wettelijk gezien zijn uw medewerkers bij Alpha Recruiters is dienst. U kunt zelf bepalen hoeveel medewerkers u via een payroll constructie wilt laten lopen. 
 

Nieuwe Vacatures

Allround onderhoudsmonteur (09-01-2014, 12:45)

Heb jij een afgeronde MBO opleiding richting WTB of Electrotechniek en heb je ervaring met PLC’s? Ben je daarnaast Flexibel, stressbestendig en een initiatief nemer? Als je ook in het bezit bent van oplossend vermogen dan is dit jouw vacature!

Lees meer

Helpdeskmedewerker (09-01-2014, 12:42)

Lees meer

Hoofd werkplaats (09-01-2014, 12:42)

Heb je een afgeronde opleiding MBO Electrotechniek, en ben jij in het bezit van een NEN3140 certificaat? Heb je zowel mechanische als elektrotechnische kennis en ben je in het bezit van een actieve, flexibele en zelfstandige werkhouding? Dan is dit jou vacature! Alpha Recruiters is namelijk op zoek naar een:

Lees meer

Procesoperator B (09-01-2014, 12:42)

Ben jij secuur, accuraat en ben je in het bezit van je Vapro B? Ben je technisch onderlegd en per direct op zoek naar een uitdagende functie in binnen een moderne organisatie? Dan is dit jouw vacature. Alpha Recruiters is namelijk per direct opzoek naar meerdere proces operators.

Lees meer

Financieel administratief medewerker (09-01-2014, 12:42)

Ben jij secuur? Heb je gevoel voor cijfers en ervaring met financiële administratie? Dan hebben wij voor jouw de ideale vacature!

Lees meer

Krommenieerweg 113B 1521HD Wormerveer Tel: 075 771 7817

Alpha-Recruiters.nl ©2012